Bistriţeni cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Ioan B. (46 ani), taximetrist din Şintereag, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere conducând în Bistriţa un autoturism Volkswagen, care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 30 septembrie.

Alexa B., de 19 ani, agricultor din Floreşti, comuna Nimigea, este cercetat penal pentru săvârşirea a două infracţiuni.

Tânărul de 19 ani s-a ales cu dosar atât pentru săvârşirea a două infracţiuni, de furt calificat şi conducere fără permis. Luni dimineaţa, poliţiştii din comuna Nimigea au fost sesizaţi de Vasile I., de 56 ani, din Floreşti, despre faptul că în acea nopate persoane necunoscute i-au sustras autoturismul Audi 80 care era parcat în faţa locuinţei sale. Ulterior, reclamantul şi-a recuperat autoturismul care fusese abandonat pe strada Bisericii din Nimigea de Jos. În urma măsurilor întreprinse, poliţiştii l-au identificat pe autorul furtului..

Şi un argeşean s-a ales cu dosar penal pe meleagurile bistriţene… Poliţiştii din Sângeorz- Băi l-au prins pe Alexandru V. (25 ani) din localitatea Costeşti (Argeş), în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 27 august.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5