BN: 544 persoane confirmate! 9 cazuri în plus faţă de miercuri

În Bistriţa-Năsăud, până în prezent au fost confirmate 544 persoane cu CoVid-19, cu  9 mai mult faţă de miercuri. 

La nivel judeţean, sunt 106 cazuri active, după ce 389 persoane au fost considerate vindecate, dar, pe de altă parte, sunt 49 decese. 

Până în prezent, în baza Ordinului 555/2020 al ministrului Sănătăţii, au fost externaţi 37 pacienţi, asimptomatici, după minim 10 zile de internare.

***

• Până în prezent, 45 cadre medicale (doisprezece medici, 33 asistenți) și 14 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 33 au fost declarate vindecate.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.

• Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui alt Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari și bucătăreasa centrului). În urma testării contacților persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului și un angajat parte din personalul auxiliar au fost confirmați cu CoVid-19. O infirmieră și trei beneficiari au fost declarați vindecați, iar nouă beneficiari asimptomatici ai centrului și asistenta socială au fost externați, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 555/2020 modificat și completat.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate.

• 15 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, șapte au fost declarate vindecate.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. Două au fost declarate vindecate.

• Șase persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Cinci dintre acestea au fost declarate vindecate.

• O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

• Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

• O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

• 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toate aceste persoane au fost declarate vindecate.

 

Comentarii

02/07/20 15:24
Vizitator

Motto:
“În fața unei boli ești precaut sau ești prost, una din două!”
(Klaus Iohannis)_
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a anunţat, într-o conferinţă de presă că Aradul a devenit primul judeţ liber de COVID-19, după ce joi, 2 iulie au fost externaţi şi ultimii bolnavi, iar de aproape două săptămâni nu au fost înregistrate cazuri noi. Intre timp, judetului Arad i s-au alaturat judetele Satu-Mare si Giurgiu unde nu s-au înregistrate cazuri noi de îmbolnavire cu COVID-19 în ultimele 24 de ore.
Din păcate în judetul Bistrița-Năsăud numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate până astăzi este în crestere, ajungând la 544, cu 9 în plus față de ieri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5