BN: 554 persoane confirmate cu noul coronavirus! 10 cazuri noi!

Până astăzi, la nivelul judeţului nostru sunt 554 persoane confirmate cu noul coronavirus. Faţă de raportarea de joi, este o creştere cu 10 cazuri! Cu 1.94 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, judeţul este pe locul 7 în ţara noastră. 

Sun 112 cazrui active la nivel de judeţ, fiind 393 persoane vindecate, dar şi 49 decese. 

În Bistriţa-Năsăud, mai sunt 4 persoane în carantină instituționalizată şi 1420 persoane în izolare la domiciliu. În baza Ordinului 555/202 al ministrului Sănătăţii, au fost externaţi 37 pacienți.

*** 

Până în prezent, 45 cadre medicale (doisprezece medici, 33 asistenți) și 14 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 33 au fost declarate vindecate.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.

Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari și bucătăreasa centrului). În urma testării contacților persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului și un angajat parte din personalul auxiliar au fost confirmați cu CoVid-19. O infirmieră și trei beneficiari au fost declarați vindecați, iar nouă beneficiari asimptomatici ai centrului și asistenta socială au fost externați, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 555/2020 modificat și completat.

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui alt Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate.

Nu mai puţin de 17 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, șapte au fost declarate vindecate, iar una a fost externată în baza Ordinului Ministrului Sănătății nr. 555/2020 modificat și completat.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. Două au fost declarate vindecate.

Șase persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Cinci dintre acestea au fost declarate vindecate.

O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toate aceste persoane au fost declarate vindecate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5