Bogdan Ivan Gruia, președinte TSD BN: Programul de guvernare al PNL prevede închiderea spitalului din Beclean şi a Preventoriului Ilişua!

Bravo PNL și altor mari “liberali” bistrițeni ce nu își mai încap în cămașă de bucurie că vor lua guvernarea!

Una dintre primele măsuri din programul de guvernare al PNL prevede închiderea a zeci de spitale, printre care și cel din Beclean, Turda, Gherla, Gura Humorului, etc. dar și a Preventoriului de la Ilișua!

Pentru Iohannis și colegii lui de dreapta asta înseamnă “o Românie normală”: închiderea spitalelor, oprirea programelor de investiții publice și a programelor de finanțare destinate tinerilor (Ex. Start-Up Nation)!

Bravo PNL. Dacă ajungeți din nou la guvernare o să aduceți din nou România într-o epocă mai sinistră decât cea a lui Băsescu!

Vezi știrea: https://www.stiripesurse.ro/pnl-vrea-sa-inchida-mai-multe-spitale-din-ar...

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Comentarii

29/10/19 22:42
Vizitator

Motto:
"În țara asta prefăcută,
rahații scriu în loc să pută.
Iar scriitori adevărați
sunt dați afară de rahați”.
( Păstorel Teodoreanu)
Datul cu părerea la români a devenit un „sport national” atingând apogeul incă de pe vremea lui Moromete.Tot mai mulţi dintre cei care nu au nicio legatură sau specializare în problema respectivă, ţin să-şi exprime opinia, chiar dacă nu au una foarte clară şi asta nu numai în fotbal sau agricultura, unde tot românul se pricepe, dar chiar în domenii de strictă specialitate. In cazul de faţă acest Bogdan Ivan Gruia, un politruc tendentios care se pronunţă in necunostinţă de cauză si intr-un mod alarmist pe o problemă extrem de sensibilă legată de inchiderea unor spitale. In realitate nu-i vorba de inchidere de spitale ci de comasarea unor spitale mici, in vederea eficientizării actului medical.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5