Book of Ra, unul dintre cele mai populare păcănele cu 77777

Cu toate că au fost introduse sloturi noi, cu diverse funcții, simboluri și tematici, majoritatea jucătorilor preferă jocurile clasice în detrimentul acestora datorită modului simplu în care se joacă și posibilităților de câștig. Sloturile clasice sunt cunoscute și sub numele de pacanele cu 77777, iar fiecare cazinou online oferă aceste tipuri de sloturi jucătorilor săi. Unul dintre cele mai populare pacanele cu 77777 este Book of Ra, dar oare de ce este acest joc atât de apreciat de jucători?

Book of Ra este un joc clasic cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată cu tematică inspirată din templele din Egipt. Precum alte pacanele cu 77777, Book of Ra prezintă atât simboluri cu valoare ridicată, printre acestea numărându-se o statuie și un sarcofag, cât și simboluri cu valoare scăzută reprezentate de cărțile standard de joc J, K, Q, A și 10 cu stil hieroglific pentru a se încadra în mediul egiptean.  Cartea R reprezintă ambele simboluri speciale, adică simbolul Wild care poate înlocui orice alt simbol din joc, dar și Scatter-ul care declanșează principala caracteristică bonus a jocului.

Caracteristici speciale la pacanele cu 77777

  1. Caracteristica Free Spins

Deși este un joc clasic și simplu, caracteristicile speciale nu lipsesc. Principala caracteristică a jocului este Free Spins, una dintre cele mai cunoscute și apreciate funcții speciale la jocuri online. Tocmai de aceea, a devenit jcoul atât de popular. Caracteristica se activează de fiecare dată când reunești oriunde pe role 3 sau mai multe simboluri Scatter și vei primi un număr de rotiri gratuite în funcșție de câte simboluri așezi pe role. În plus, la începutul acestei caracteristici un simbol oarecare se va transforma în simbol Wild care se va extinde pe întreaga rolă pentru a te ajută să formezi combinații câștigătoare și astfel, vei avea mai multe șanse de câștig.

  1. Caracteristica Gamble

De asemenea, Book of Ra prezintă cunoscuta caracteristică Gamble care, odată activată, te va trimite într-un mini-joc în care fie ți se dublează câștigurile obținute până în momentul respectiv, fie pierzi toate câștigurile. În acest mini-joc va trebui să ghicești dacă următoarea carte este de culoare neagră sau roșie. O victorie înseamnă dublarea câștigurilor, iar o presupunere greșită înseamnă pierderea completă a câștigurilor. Este o funcție pe care o poți activa doar dacă dorești, dând click pe butonul „Gamble” oricând vrei în timpul jocului. Îți place să-ți asumi riscuri? Te consideri o persoană norocoasă? Atunci, nu te mulțumi cu puțin și înceracă funcția Gamble.

Acum, este evident de ce Book of Ra a devenit atât de popular în rândul jucătorilor. Îmbinând clasicul cu funcții speciale ce cresc șansele de câștig, Book of Ra oferă jucătorilor relaxare, distracție, dar și posibilități reale de câștig. Fără îndoială, este un nume extrem de sonor pentru cazinourile online, fiind o alegere potrivită pentru noi jucătorii, dar și pentru cei mai experimentați jucători de la cazinouri online.

Am păstrat vestea bună la finalul articolului. Dacă vrei să încerci Book of Ra și multe alte jocuri populare, Joc Pacanele te așteaptă cu cele mai atractive oferte de la cele mai cunoscute cazinouri românești. Aici, poți găsi bonusuri exclusive cu depunere care îți dublează sau îți triplează depozitul, dar și bonusuri fără depunere care îți permit să joci gratis imediat ce te-ai înregistrat. Joc Pacanele îți aduce un super bonus fără depunere la Admiral de 200 RON gratis la înregistare. Tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont și să-ți validezi contul. Apoi, vei primi automat în cont cei 200 RON pentru a juca gratis. În plus, dacă dorești să faci o depunere la înregistrare, Admiral îți dublează depozitul datorită bonusului de bun venit de 100% în limita a 800 RON.

Ești pregătit să pătrunzi în lumea jocurilor online? Alege cazinoul potrivit pentru tine, profită de un bonus de bun venit exclusiv și bucură-te de pacanele 77777!

Comentarii

02/06/23 12:11

Foarte tare interesant

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5