Şedinţa Consiliului Local Bistriţa

Bugetul rectificat, pozitiv, cu suma de 75 mii lei

Consiliul Local a aprobat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli prin suplimentarea cu suma de 75 mii lei, bugetul general rectificat al municipiului pe anul 2009, ajungând la suma de 163.141 mii lei.

Au fost diminuate cu suma de 500 mii lei prevederile de cheltuieli la bugetul local, respectiv, cu 200 mii lei – cap. „Dobânzi” şi cu 300 mii lei – cap. „Cultură, recreere şi religie” şi a fost majorată cu 775 mii lei suma alocată cap. „Învăţământ” cu destinaţia cheltuieli de personal, reparaţii curente utilităţi la şcoli. De asemenea, bugetul pentru iluminat public, salubrizare şi reparaţii curente la şcoli a fost suplimentat cu suma de 397 mii lei prin transfer la Direcţia de Servicii Publice.

Pe ordinea de zi au fost dezbătute şi adoptate proiectele de hotărâri privind impozitele şi taxele locale, taxele speciale datorate de persoanele fizice şi juridice din municipiul Bistriţa în anul 2010. Precum şi alte proiecte de hotărâri privind activitatea curentă. Vom reveni, cu amănunte, în ediţia de mâine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5