Bunuri sustrase, recuperate de poliţiştii din Lechinţa şi Beclean

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lechinţa au identificat marţi un tânăr de 18 ani, din  Bistriţa, bănuit de comiterea unui furt.

“În cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 8 ianuarie a.c., tânărul ar fi sustras bunuri în valoare de 400 lei, din curtea unui imobil situat pe  raza localităţii Chiraleş. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite păgubitului”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cercetările continuă de către poliţiştii Postului de Poliţie Lechinţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

De asemenea, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Arcalia, un tânăr de 20 de ani, din Arcalia şi un minor de 16 ani, din Chiraleş, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni.
“Din verificările efectuate de către poliţişti, a rezultat faptul că, cei doi ar fi sustras, din garajul unui imobil situat pe raza localităţii Sîniacob, mai multe unelte electrice. Bunurile, în valoare de 1700 lei, ar fi fost transportate de către minorul de 16 ani, care nu poseda permis de conducere, cu un moped neîregistrat. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite persoanei  păgubite”, se arată în comunicatul IPJ BN. 

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secției 4 Politie Rurală Beclean.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5