Burlaciţă din folclor îşi pune pirostriile. Vezi cine sunt naşii!

O nouă nuntă se anunţă în folclorul bistriţean în această vară. Una dintre cele mai îndrăgite burlăciţe din judeţul nostru a hotărât să spună Da iubitului ei, astfel încât ne vom bucura de o petrecere de vis în luna iunie.
Florin Rus, care pentru o vreme a trăit în Dublin, a reuşit să cucerească inima frumoasei Adina Băieşiu, iar până la anunţul nunţii nu a fost decât un pas. Primii naşi invitaţi, din cele patru perechi, sunt Dorin şi Mihaela Dobra, la care mirii au fost weekendul trecut cu un tort pe care era mesajul „Vreţi să fiţi naşii noştri?”. Răspunsul din partea fostului senator, lector universitar la Universitatea Babeş-Bolyai a fosr scurt” Ce puteam spune?”.
Se pare că petrecerea va avea loc la Restaurantul Giulia 3, care este acum în construcţie. Sute de invitaţi vor fi alături de tânăra pereche.
Tinerii au petrecut deja clipe de neuitat în Egipt, unde probabil, profitând de un decor de vis, Adina a fosr cerută de soţie.
Urăm frumoasei perechi casă de păiatră, cu sănătate şi bucurii, iar Adinei bun venit în rândul doamnelor, alături de Anuţa Motofelea, Cristina Retegan, Alina Ceuca, Cristina Bugnar, Cosmina Cucura sau Roberta Opre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5