Cabana distrusă în proporţie de 60 - 70%

Duminică, 12 februarie, garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa a fost solicitată, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 înregistrat la ora 1630, să intervină la un incendiu produs la o cabană din localitatea Colibiţa.

Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul subunităţii s-au deplasat la faţa locului. În sprijinul pompierilor militari a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din subordinea Primăriei Bistriţa – Bârgăului cu o autospecială de intervenţie şi trei voluntari.

,,În momentul ajungerii la locul intervenţiei, s-a constatat că ardeau pereţii cabanei şi o parte din acoperiş pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. S-a acţionat cu două ţevi de refulare tip „C” şi o ţeavă de înaltă presiune pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului. Nu au fost înregistrate victime, intervenţia pompierilor a durat aproximativ două ore şi jumătate. În urma incendiului, cabana compusă din trei camere a fost distrusă în proporţie de 60 – 70 %. Au ars pereţii laterali, duşumeaua, tavanul, acoperişul, electrocasnice şi articole de îmbrăcăminte şi s-a degradat mobilierul din bucătărie, baie şi dormitoare. S-a reuşit salvarea unei anexe aflată în imediata apropiere a imobilului afectat. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5