Cadoul perfect pentru mama ta

Mama este cea mai importantă ființă din viața unui om. Este probabil singura persoană care te va susține în orice situație - de aceea, atunci când vrei să-i oferi un cadou, trebuie să fie ceva cu adevărat memorabil! Ar fi păcat să cumperi un obiect pe care nu-l va folosi prea des, motiv pentru care îți sugerăm să ții cont de personalitatea ei, precum și de hobby-urile sale. Pentru a alege un cadou deosebit, trebuie să afli întâi ce îi place ei cu adevărat. Dacă sunt mai multe lucruri care îi plac, cu atât mai bine: ai de unde alege! De asemenea, ține cont și de ce anume sărbătorește, căci și ocazia cu care îi vei dărui cadoul te poate inspira, după cum vei descoperi în articolul de azi!

Cadoul perfect pentru ziua de naștere a mamei

  •  un parfum

Cel mai probabil, nu există femeie căreia să nu-i placă parfumurile. Bineînțeles, fiecare are gusturi diferite. Descoperă aroma preferată a mamei tale și dăruiește-i un parfum care îi va încânta sufletul!

  • cărți

Și cărțile sunt o alegere inspirată de cadou. Dăruindu-i mamei tale un roman pe care ești convinsă că de-abia așteaptă să-l citească, îți poți exprima mulțumirea pentru faptul că ți-a ghidat pașii către universul lecturii în copilărie. 

  • o excursie pentru ea sau, de ce nu pentru toată familia

O excursie de câteva zile nu este doar un cadou special, ci și ocazia perfectă de a petrece clipe de relaxare împreună. 

  • produse cosmetice

Înaintarea în vârstă presupune, printre altele, și o îngrijire mai atentă a tenului. De aceea, îi poți dărui creme de calitate pentru față, loțiuni de corp sau seruri eficiente pentru pielea sensibilă. De asemenea, poți alege și o trusă de machiaj care să conțină culorile ei preferate.

Cadouri perfecte de Craciun pentru mama

  • o zi la un centru SPA

Ai putea să-ți exprimi aprecierea sinceră pentru toată munca depusă pe parcursul anilor, oferindu-i o ședință de relaxare la un centru SPA - o bucurie atât pentru trup, cât și pentru suflet.

  • lumânări parfumate

Alege câteva lumânări parfumate în diverse culori și arome și așază-le în seturi și borcane frumos decorate, astfel încât și felul în care le ambalezi să-i fure un zâmbet mamei tale. Inspiră-te din spiritul sărbătorilor de iarnă și optează, de exemplu, pentru arome specifice sezonului: portocale, scorțișoară.

 Cadouri perfecte pentru 8 Martie

  • un tablou cu tine și cu mama ta, însoțit de un buchet de flori de primăvară

Un tablou care să surprindă un moment unic din copilărie, trăit alături de ea, o va emoționa cu adevărat pe mama ta. Cu siguranță că emoția se va dubla în momentul în care îi vei dărui și un buchet care conține florile ei preferate, cu parfum de primăvară.

  • tort

Un cadou care să încânte papilele gustative este binevenit oricând. De aceea, poți găti chiar tu un tort sau poți cumpăra unul de la cofetăria ei favorită, pe care să apară, bineînțeles, și un mesaj personalizat care să o facă să zâmbească.

Pe lângă toate aceste idei, îi poți oferi mamei tale și articole vestimentare. Ține cont atât de gusturile sale, cât și de mărimea corespunzătoare. Îți recomandăm rochiile de zi casual, piese versatile, pe care le poate purta des și care îi vor aminti de fiecare dată de tine. 

 

sursă foto: https://unsplash.com/photos/Ou4-CS4VRvY

Comentarii

14/03/20 10:21
cititor

Si Bula i-a luat la mas-a de " 8 Martie " ... ( 200 de euroi din poseta ) ...

16/03/20 09:19
cititor

" Diasporetzii " nostri dragi, au fugit toti din tzarile pe unde au dormit pe sub poduri , parcuri , gari, autogari si viaducte ... si au adus lu ma-sa , tac-so si plozilor pe care-i au ... cadoul " cu masca pe moaca " pe care-l vedeti acuma in tzara !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5