Cadouri corporate. 8 idei inspirate de daruri pentru angajați și colegi

Cadourile nu sunt un lucru neobișnuit nici măcar în contextele formale, iar oferirea de cadouri corporate este un lucru frecvent întâlnit în mediul business. Acestea pot fi cea mai frumoasă modalitate de a surprinde un angajat sau un coleg cu ocazia zilei de naștere sau a unui eveniment special în cadrul companiei. În acest mediu, cadourile reprezintă mai degrabă un simbol al recunoștinței și sunt un mod de a consolida atât relația cu angajații, cât și relațiile dintre colegi. 

Dacă te gândești să faci un cadou angajaților tăi sau, de cealaltă parte, dacă dorești să surprinzi plăcut colegii de la birou, îți vom prezenta în rândurile de mai jos câteva idei de cadouri corporate, potrivite într-un astfel de context. Inspiră-te și tu! 

Idei de cadouri corporate pentru angajați 

  1. Instrumente de scris personalizate 

Cadourile personalizate sunt întotdeauna o surpriză plăcută, chiar și într-un mediu de afaceri. Dacă vrei să-ți surprinzi plăcut angajații, oferă-le instrumente de scrie personalizate cu numele lor. Acestea se vor demonstra a fi extrem de utile pentru semnarea celor mai importante contracte sau pentru diverse întâlniri business. Seturile cu stilou și pix personalizate vor fi o surpriză excelentă! 

  1. Accesorii IT 

Dacă angajații tău își desfășoară activitatea la birou, o idee inspirată de cadou corporate sunt accesoriile IT. Te poți orienta către elemente care să le poată spori confortul la birou, așa cum ar fi, de pildă, un mouse pad sau îi poți surprinde cu periferice noi, precum mouse sau tastatură. Aceste accesorii pot contribui la un mediu mai plăcut de lucru. 

  1. Agende sau carnețele de notițe personalizate 

Articolele de papetărie sunt întotdeauna idei bune de cadouri corporate, mai ales atunci când îți surprinzi periodic echipa. Pentru o surpriză pe cinste, poți renunța la clasicele agende de birou și le poți oferi angajaților modele deosebite de agente și carnețele de notițe personalizate. Acestea vor avea un aspect deosebit dacă optezi pentru personalizarea lor prin gravură laser, cu numele fiecărui angajat. 

  1. Odorizante de cameră sau seturi de lumânări parfumate 

Bețișoarele parfumate, seturile de lumânări parfumate sau odorizantele de cameră sunt alegeri inedite de cadouri corporate pentru angajați. Dacă suntem în plin sezon estival, aromele de citrice sunt recomandate. În schimb, pentru sezonul rece, aromele de scorțișoară și brad vor fi inegalabile. Dăruiește-le angajaților lumânări parfumate sau seturi de odorizante profesionale, pentru a crea astfel o atmosferă caldă, primitoare și motivațională la birou. 

Idei de cadouri corporate pentru colegi 

  1. Carte cu teste de autocunoaștere 

Fiecare manifestă curiozitatea de a se descoperi, cu atât mai mult femeile. Prin urmare, un cadou inspirat pentru colegele tale de la birou poate fi o carte cu teste de autocunoaștere, care să o țină în suspans, să îi trezească interesul și să o ajute să se regăsească. Există atâtea povești de reușită care au început cu o carte! 

  1. Set de accesorii pentru sticle de vin 

Pentru un coleg iubitor de vinuri nici că poți alege un cadou mai inspirat decât un set de accesorii pentru sticle de vin! Optează pentru o cutie cu detalii elegante, realizate manual, în care să adaugi câteva piese al căror scop este să facă din fiecare sticlă de vin o experiență precisă și rafinată. Hrănește-i pasiunea pentru vin și oferă-i acest cadou ideal! 

  1. Un set de butoni de cămașă 

Pentru acel angajat îmbrăcat întotdeauna la patru ace, elegant și preocupat de fashion, o idee inspirată de cadou poate fi un set de butoni de cămașă. Aceste accesoriile elegante îl vor ajuta să-și afișeze și mai cu mândrie uniforma zilnică de la birou, așa că îl vei surprinde cu siguranță într-un mod plăcut! 

  1. Tăviță din piele pentru depozitare 

Cu toții avem acel coleg care își întinde pe birou setul de chei, telefoanele, portofelul, bricheta, pixurile și alte articole pe care nu mai are unde să le pună. Biroul său este aglomerat în permanență și nu găsește niciodată nimic. Dacă și ție îți sună familiar, cadoul ideal pentru acest coleg este o tăviță elegantă din piele, în care să-și poată depozita lucrurile. Mai mult ca sigur îl va ajuta să fie mai organizat și îți va aprecia intenția! 

Dacă în lista de to do-uri de la birou apare un task precum alegerea cadoului corporate perfect pentru angajați sau colegii de muncă, nu rămâne decât să te inspiri din lista de mai sus și să le faci cele mai frumoase surprize oamenilor alături de care lucrezi! 


Sursa foto: Shutterstock

Imaginea poate fi descărcată de aici

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5