Calo Viorica, aleasă prim-vicepreședinte al seniorilor liberali!

La începutul acestei săptămâni, a avut loc Congresul Național al Seniorilor Național Liberali, în cadrul căruia a fost votată o nouă structură de conducere. La eveniment au participat peste 1.000 de seniori liberali, organizația din Bistrița-Năsăud fiind reprezentată de o delegație importantă. SNL Bistrița-Năsăud are de acum doi reprezentanți în cadrul structurii naționale, fiind aleși în conducerea Biroului Național al SNL, Calo Viorica pentru funcția de prim-vicepresedinte și Valeria Moisil Tămășoi, membru al Biroului Executiv.

"Felicitări domnului Victor Paul Dobre și echipei sale alese în fruntea Organizației Seniorilor Liberali la nivel național, prin votul a peste 1000 de delegați prezenți la Congres!
Validări importante și pentru bistrițeni: doamna Calo Viorica a devenit prim-vicepreședinte al seniorilor liberali, iar doamna Valeria Moisil Tămășoi a fost aleasă membru al Biroului Executiv.
Organizația Seniorilor Liberali este o structură importantă de coeziune pentru activul de partid, iar contribuția membrilor cu experiență va cântări foarte mult în desfășurările electorale care urmează", a fost mesajul transmis de conducerea PNL Bistrița-Năsăud, prin liderul Ioan tURC.

La eveniment au participat președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, secretarul general al partIdului, Lucian Bode, președintele Senatului, Alina Gorghiu, precum si alți lideri importanți ai PNL.
Noul președinte al SNL a fost ales Victor Paul Dobre, fost ministru și deputat liberal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5