Căminul Cultural din Lechinţa, pregătit de inaugurare, la tradiţionalul Târg! Romeo Florian: Am reușit să finalizăm o construcție importantă pentru noi, cei care trăim în Lechința!

Căminul Cultural din Lechinţa este pregătit de marea sărbătoare a comunităţii,  devenită deja tradiţională. Investiţia administraţiei locale va  fi inaugurată la Târgul Lechinţei, în 21 septembrie.

„Lechința, locul în care m-am născut, am crescut și în care m-am reîntors după ani de școală și alții de muncă. În 2008, Lechința a ales: primar Romeo Florian. Prima decizie, am închis trei Cămine Culturale,respectiv Vermeș, Chiraleș, Sângeorzu Nou. Am început demolările și reabilitările. Al șaselea l-am preluat ieri. Cu ajutorul Guvernului Romăniei am reușit să finalizăm o construcție importantă pentru noi, cei care trăim în Lechința. Mulțumiri președintelui Radu Moldovan pentru sprijin. Nu este simplu să administrezi o comună cu șapte sate, dar sunt fericit că am reușit”, a declarat primarul Romeo Florian.

Proiectul de reabilitare, modernizare şi dotare a aşezământului cultural din Lechinţa a fost finanţat de Compania Naţională de Investiţii. Lucrările au fost executate de firma Miron Construct din Beclean, proiectant fiind Pro Arcad Grup din Cluj-Napoca. Investiţia are o valoare de peste 1,2 milioane lei şi prevede o construcţie în regim de înălţime D + P + E, sala de spectacole având o capacitate de 180 locuri la parter şi 40 locuri la etaj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5