Camion încărcat cu ser fiziologic şi medicamente, răsturnat la Teaca. Pieton lovit de maşină la Şieu Măgheruş

Update: Un bărbat de 75 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de o maşină, la intrarea în Podirei. Potrivit Agerpres, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

***

Două evenimente s-au produs în această dimineaţă în judeţul nostru. Un camion încărcat cu ser fiziologic şi medicamente s-a răsturnat pe DN 15, pe serpentinele de la Teaca. Camionul, cu număr de Braşov, venea spre Bistriţa, şoferul piezând controlul într-una dintre cele mai periculoase curbe din această zonă. Şoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă alături de el în cabină mai era o femeie care a fost trimisă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru investigaţii.

Tot în această dimineaţă, un pieton a fost lovit de o maşină, pe DN 17, între localităţile Şieu Măgheruş şi Podirei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Drumul a fost blocat pentru o perioadă de timp, atât la Teaca, cât şi la Şieu Măgheruş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5