Campania SPEED, la final: 672 şoferi sancţionaţi pe drumurile judeţului

Poliţiştii rutieri au aplicat, săptămâna trecută, un număr de 672 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor rutiere. Nu mai puţin de 516 şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar alţi zece conducători auto au ajuns …pietoni pentru o perioadă de timp.

Acesta este bilanţul camapniei preventive SPEED, derulat sub egida Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL). “Având în vedere analiza situaţiei operative existente la nivel judeţean şi naţional, din care reiese faptul că viteza excesivă este una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație cu victime, poliţiştii au organizat în perioada menţionată acţiuni pentru combaterea încălcării normelor legale privind regimul de viteză de către conducătorii auto, români şi străini, inclusiv cei care execută transporturi comerciale de călători şi mărfuri”, argumentează acest demers purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, subinspectorul Antonela Gorgan.

Cu toate că această campanie s-a încheiat, agenţii de poliţie rutieră vor continua să monitorize traficul, dar şi şoferii care apasă mai tare pedala de acceleraţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5