Cand se deschid agentiile Superbet?

De o bună perioadă de timp, pandemia de coronavirus a pus din nou stăpânire pe ţara noastră, într-un mod destul de agresiv, astfel că, am ajuns să trecem din nou prin restricţii destul de dure, restricţii la care s-au conformat şi agenţiile de pariuri, astfel că o bună parte din agenţiile Superbet s-au închis, din cauza ratei de infectare prea mare.

De menţionat că nu toate agenţiile sunt închise, ci doar cele unde rata de incidenţă a cazurilor de coronavirus depăşeşte 3 cazuri la o mie de locuitori. Românii din întreaga țară, au optat pentru un cont online la Superbet, pentru a evita aglomerația.

Câte agenţii sunt închise

După cum deja am menţionat, mai sus, o parte din casele de pariuri Superbet au trebuit să fie închise  activităţii cu publicul, din cauza cazurilor de coronavirus.

În circa 54 de localităţi din întreaga ţară, agenţiile Superbet au fost nevoite să îşi suspende activitatea cu publicul din pricina pandemiei.

Printre cele 54 de localităţi se află atât oraşe mari, precum Arad, Braşov, Botoşani, Bacău, Cluj, Galaţi, Iaşi, Sibiu, Timişoara, cât şi localităţi ceva mai mici, însă, din nefericire, în toate aceste localităţi unde agenţiile au fost închise, pariorii nu mai pot paria fizic până ce nu restricţiile vor fi ridicate, dar pot paria online.

Ce faci dacă ai un bilet câştigător

În cazul în care locuieşti în una din cele 54 de localităţi unde agenţiile şi-au suspendat activitatea, dar ai un bilet câştigător pe care nu ai reuşt să încasezi câştigul, cei de la Superbet îţi pun la dispoziţie două soluţii pentru ca tu să intri în posesia câştigului. Două “SuperSoluţii”, aşa cum ei le-au denumit.

  1. Virarea câştigului în contul Superbet.

Pentru ca cei de la Superbet să îţi poată vira câştigul în contul online din agenţie, ai nevoie să furnizezi câteva documente şi detalii, după cum urmează:  IBAN-ul contului bancar, numele de utilizator din contul Superbet, o fotografie a biletului câştigător, o fotografie a buletinului şi un extras de cont unde să poată fi vizibil numele complet al titularului.

De menţionat că datele de pe buletin trebuie să fie aceleaşi cu cele care se regăsesc în extrasul de cont şi în contul tău online pe Superbet

  1. Virarea câştigului direct în contul bancar

Pentru a te putea bucura de această “SuperSoluţie”, vei fi nevoit să furnizezi câteva documente şi detalii, după cum urmează: IBAN-ul contului bancar, extras de cont unde numele complet  poate să fie vizibil, o fotografie a buletinului şi o fotografie a biletului câştigător.

Când se vor redeschide agenţiile închise?

Din păcate, momentan nimeni nu poate să dea un răspuns clar la această întrebare, deoarece totul depinde doar de incidenţa ratei de infectare. Dacă aceasta va scădea, iar localităţile vor ieşi cât mai rapid din scenariul roşu, atunci şi agenţiile Superbet vor ajunge să fie deschise într-un timp cât mai scurt.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5