Carantină/izolare. Vezi lista actualizată a zonelor roșii și galbene la nivel global!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat, în cadrul uei conferinţe de presă, o serie de măsuri luate în şedinţa de sâmbătă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Specialede Urgenţă. Una dintre acestea vizează "instituirea izolării la domiciliu în locaţia declarată la intrarea în ţară pentru o perioadă de 14 zile pentru toate persoanele asimptomatice care sosesc în România din ţările unde sunt confirmate cel puţin 500 de cazuri de infecţii cu COVID-19 începând de astăzi (n.r. - duminică), de la ora 21,00, ora intrării în România, fie pe cale aeriană sau rutieră".

De asemenea,se va extinde măsura carantinării pentru toţi cei care sosesc în ţară din zonele carantinate, actualizate de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, la propunerea Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României şi publicate pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Comentarii

16/03/20 09:00
cititor

Le recomand celor de la PNL si "asociatzii " lor, sa mearga in tzarile " cu rosu " sa-si castige capital electoral , ca am vazut cum au inceput sa-si adune cu avioanele militare , "scumpa noastra diaspora " care i-au votat , pe banii nostri publici bine-nteles ... si ne cred pe noi toti niste prosti .

17/03/20 10:46
Alcis

Cînd diaspora pe care o huliți trimitea în țară câte patru sau șase milarde de euro, susținând economia noastră muribundă -inclusiv pe domnia voastră- era bine. Acu nu mai sunt frații noștri?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5