Care sunt modalitatile de transfer catre aeroportul international Henri Coanda?

Drumul pana la aeroport nu a fost mereu cel mai placut, mai ales ca de multe ori ne era foarte greu sa gasim o modalitate de a ajunge acolo sau de a ne intoarce, in functie de situatie.

Modalitatile de transfer la aeroport Otopeni Henri Coanda sunt din cele mai diverse, iar toate variantele disponibile presupun avantaje si dezavantaje. Va voi prezenta in continuare toate modalitatile de transfer de la aeroport, astfel incat sa luati cea mai buna decizie pentru calatoria dumneavoastra.

Transfer privat la aeroport – probabil ca nu ai auzit prea multe despre aceasta metoda; este una dintre cele mai noi si mai accesibile metode de transfer de la aeroport Otopeni Henri Coanda. Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi o masina, in functie de preferintele proprii, dar si de nevoile de moment si sa lasi totul pe mana profesionistilor.

Masina personala – puteti veni la aeroport cu masina personala, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa va rugati de unul si de altul sa va aduca, insa aceasta nu este tocmai cea mai buna modalitate pentru ca masina personala nu poate fi parcata pe pista de aterizare sau in fata aeroportului, astfel incat sa fie la dispozitia ta. Variantele de parcari se afla la distante destul de mari, astfel ca vei avea mai intai nevoie de un mijloc de transport care sa te duca pana la masina personala si nu ai facut nicio afacere.

Roaga un prieten – sau o ruda. Este una dintre cele mai intalnite variante. Este acel prieten care te duce si te aduce de la aeroport. Foarte dragut din partea lui, dar oare pentru cat timp o sa faca asta? Nu mai bine il lasi in pace si nu il mai deranjezi de fiecare data cand pleci tu undeva? Probabil ca nu te refuza din politete, insa trebuie sa stii ca nimanui nu ii face placere sa fie deranjat de fiecare data cand un prieten vrea sa plece in strainatate.

Ia un taxi – esti sigur ca vrei sa faci asta? Chiar daca esti din Bucuresti, taximetristii nu vor porni aparatul, astfel incat sa platesti cursa in mod corect. Ei iti vor solicita o anumita suma de bani pentru a te duce acolo unde ai nevoie. Daca esti dispus sa o platesti, bine, daca nu, esti liber sa pleci. Astfel, in momente cruciale, in care te grabesti, in care trebuie neaparat sa ajungi intr-un anumit loc, s-ar putea sa platesti aceasta suma de bani, chiar daca nu este deloc corect ce face taximetristul. Pe acest principiul se bazeaza cei mai multi dintre ei si asa reusesc sa ne pacaleasca.

Alt Transport iti pune la dispozitie o flota de autovehicule care sunt dotate cu toate functiile necesare, sunt sigure si foarte spatioase, rapide si dispun de motorizari economice, astfel ca si pretul solicitat pentru o cursa este unul avantajos. Compania se mandreste cu peste 15 ani de experienta in domeniu si peste 50.000 de clienti in fiecare an. In total, flota a parcurs 3.500.000 de kilometri in fiecare an.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5