Casă cuprinsă de flăcări în Beclean

Marţi, 17 ianuarie, la ora 1034, Garda de intervenţie Beclean din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud a fost solicitată să intervină în vederea lichidării unui incendiu produs la o casa de locuit din oraşul Beclean, cartier Figa.

Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul subunităţii s-au deplasat în cel mai scurt timp la locul evenimentului.

,,În momentul ajungerii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la acoperişul imobilului şi la două dintre camerele acestuia. În sprijinul pompierilor militari din Beclean a fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa. S-a acţionat cu patru ţevi de înaltă presiune pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşindu-se în acest mod limitarea efectelor acestuia. Intervenţia a durat aproximativ 3 ore, nu au fost înregistrate victime. În urma incendiului, au ars: mobilierul din două camere, tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, o uşă, două geamuri şi obiecte de îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5