Cauti cea mai avantajoasa oferta de inchirieri masini? Iata cum sa o identifici!

Atunci cand ai nevoie de un autoturism care sa faciliteze transportul cu ocazia unei calatorii de afaceri, vacante sau teambuilding, alegerea companiei cu care sa colaborezi ar putea fi destul de dificila, mai ales daca este prima data cand apelezi la serviciile unei firme de inchirieri masini. Pretul este unul dintre factorii care joaca un rol important in aceasta situatie, insa trebuie sa stii de la bun inceput ca sumele afisate pe site-urile companiilor care ofera servicii de inchirieri masini nu cuprind intotdeauna asigurarile si taxele necesare fiecarei calatorii, astfel ca te-ai putea confrunta cu o suma totala diferita de cea pe care o anticipasei.

Daca vrei sa faci alegerea cea mai avantajoasa, este necesar sa te documentezi asupra pachetelor de servicii de inchirieri masini. Pentru a-ti usura alegerea, in randurile de mai jos vei descoperi cateva considerente pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand cauti cea mai buna oferta de transport.

Cat si unde poti circula?

In cazul in care ai planificat o calatorie mai lunga, trebuie sa stii ca unele oferte de inchirieri masini includ si clauze speciale. Una dintre aceste clauze se poate referi la o anumita limita de kilometri pe care nu trebuie sa o depasesti cu masina de inchiriat. In plus, daca vrei sa depasesti granitele tarii, intereseaza-te de politica firmei in acest sens, intrucat ai putea afla ca iti este interzis sa parasesti Romania la volanul masinii pe care ai inchiriat-o. Companiile profesioniste, in schimb, nu numai ca iti ofera libertate totala de miscare, ci si o extindere a politei de asigurare, in cazul in care planuiesti sa vizitezi alte tari. In plus, circulatia pe drumurile din tara implica achizitionarea rovinietei, iar aceasta se regaseste, de asemenea, in pretul de baza al ofertelor de inchirieri masini ale companiilor serioase.

Cat platesti?

Dupa cum ai constatat deja, numeroase oferte din piata autohtona de inchirieri masini nu cuprind taxele de drum si asigurarile auto necesare, afisand numai suma pe care trebuie sa o achiti pentru autovehicul. Asadar, compararea preturilor la prima vedere nu este recomandata. Pentru a putea avea toate informatiile, intreaba de taxele suplimentare sau costul final. Firmele mari din piata romaneasca, in schimb, vor afisa intotdeauna pretul cu toate taxele incluse.

Ce se intampla in cazul unei urgente?

Pentru a te putea deplasa in siguranta si pentru a nu-ti face griji cu privire la situatiile care se pot ivi, asigura-te ca oferta de inchirieri masini pe care o alegi include Casco si RCA. In plus, politica firmei cu privire la o avarie sau defectiune este foarte importanta. In aceasta ipostaza, companiile profesioniste iti vor inlocui in mod gratuit masina defecta, intr-un interval de maximum 5 ore de la anuntarea serviciului de relatii cu clientii, disponibil non-stop.

Cum alegi masina?

Probabil ca ai observat acest lucru daca ai “rasfoit” unul sau doua site-uri de inchirieri masini: pretul pe care trebuie sa il platesti depinde foarte mult de modelul auto pe care il alegi. Pentru a-ti fi mai usor, incearca sa compari ofertele si preturile diferitelor firme pentru acelasi model de masina, nu pentru clasa “business” sau “compact”, fiindca ar putea exista diferente de catalogare de la o companie la alta. Pentru a-ti da mai multe detalii despre masinile de inchiriat, multe site-uri afiseaza si pictograme care descriu dotarile, tipul de transmisie a autoturismului (manual/automat), numarul de locuri sau volumul total al spatiului pentru bagaje.

Daca vrei toate aceste beneficii si multe altele incluse in pretul de baza al pachetului de servicii, alege cu incredere oferta de inchirieri masini FocusRent! Pe langa eficienta, transparenta si profesionalism, noi iti vom pune la dispozitie numai masini mai noi de 5 ani, fara limite, restrictii sau taxe suplimentare!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5