La noi

Ceea ce nu am știut

Cornel Cotuțiu

Verbul din titlu se referă la mine, dar, prin forma sa morfologică, are și valoare de plural. Deci…
Am aflat câte ceva despre ceea ce nu prea știam despre islamism. Când săvârșește atrocități, ne îngrozim, condamnăm, valul trece, islamul se face că intră în penumbră, se marginalizează, pentru ca apoi, fiara să aibă poftă de sânge, de moarte și intră brutal în prim-planul atenției mondiale.
Suntem momiți, adormiți în a crede că islamul e o religie, un cult. Aflăm că are componente religioase, juridice, economice, politice, sociale, militare.
Dimensiunea religioasă a islamului e o păcăleală pentru omul de civilizație europeană; este, în realitate, un paravan, o mască pentru celelalte componente. Procesul de islamizare devine evident atunci când o țară are în componența ei demografică suficient de mulți musulmani pentru ca aceștia să înceapă a pretinde concesii religioase, sub care, apoi, parșiv, să se infiltreze celelalte elemente ale islamismului.
Voi înșira doar câteva date, dintr-un studiu al unui american (doctor în teologie) despre rădăcinile contemporane ale „amenințării mondiale”.
Din Australia până în SUA, populația musulmană fiind în procent aproximativ de 2%, ea este percepută ca fiind o minoritate pașnică.
Acolo unde ei au ajuns în jur de 5%, musulmanii încep să aibă pretenții privind respectarea specificului lor în alimentație și comerț (Olanda, Suedia, Elveția), se organizează în enclave de tip „ghetou”, potrivit legii islamice. Când numărul lor crește și depășește 10% (Franța, Israel, Thailanda etc.), ei trec la provocări deschise , violență, crime (Să ne amintim de cele două momente recente de masacru din Franța.), incendiază (mai ales bisericile, sinagogile).
De la 60%, popoarele nemusulmane (considerate necredincioase) ajung să sufere represiuni teroriste în ideea purificării etnice (vezi Albania –aici viețuiește și o populație aromână - Bosnia).
Dincolo de 80%, opresiunea duce la genocid, căci țările trebuie să devină 100% musulmane (Egipt, Iran, Maroc, Palestina etc.).
Azi, populații complet musulmane (în ce fel e oare aplicabilă categoria „popor„?) alcătuiesc statele Afganistan, Arabia Saudită, Somalia, Yemen.
Tot acum, pe Terra sunt „doar”… 2 miliarde de musulmani (adică 28% din populația lumii). Cum rata natalității la musulmani este în continuă creștere, „optimiștii” apreciază că aceștia vor depăși 50% dintre muritorii meridianelor globului până la sfârșitul secolului al XXI-lea.
Nu îmi / ne rămâne decât să reținem cuvintele unui englez contemporan (Edmund Burke): „Singura condiție pentru triumful răului este pasivitatea oamenilor de bine.” Rămâne de văzut ce este acela „rău” și care dintre noi suntem „oameni de bine”.
Ce părere avem privitor la invazia musulmană în Europa, în ultimii ani?
Ungaria a găsit răspuns. Imediat și categoric, în această privință.
(N.B. Un organism de specialitate de la noi, făcând o investigație pe seama ratei de natalitate la țigani, a ajuns la concluzia că, în aceste condiții, pe la 2040 românii vor fi… minoritari în propria lor țară…)

Comentarii

25/09/16 14:54
La voi

Stai liniștit și nu mai face pe fățarnicul. Dacă revine la putere Ponta al vostru o să le facă la București moschee. Până atunci, ține câteva cuvinte turcești ca să te dedulcești la Beclean cu ele: rahát, halvá, merdeneá, hazná. Poftă bună!

25/09/16 15:44
La voi

Dacă revine la putere Ponta al vostru o să te vedem preumblându-te prin Beclean cu șalvari în loc de izmene, cu turban în loc de bască, cu iminei în loc de pantofi. Noi o să zicem: Halal bre!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5