Cei mai buni dansatori vin, la Bistrița, la Concursul internațional DANCESTAR OF TRANSILVANIA ! Cum se pot înscrie pasionații de dans!

Transilvania dansează! În perioada 11-12 februarie, Sala Polivalentă din Bistrița va găzdui Concursul Internațional  de dans "DANCESTAR OF TRANSILVANIA", eveniment organizat de Melinda Dance School. Până în prezent, potrivit declarațiilor Annamàriei Antal, de la Melinda Dance School, și-au anunțat participarea peste 200 de copii, iar numărul celor care vor intra în competiție ar putea depăși 500. 
 Înscrierea participanților la acest concurs sub egida dancecontest.ro se va face până în 5 februarie, iar premiul cel mare este de 1500 lei va fi acordat pentru concurentul(a) , grupul sau formația cu cel mai mare punctaj de la Performanță!
 
Dacă ești pasionat de dans și vrei sa îți duci talentul pe scena ești așteptat sa te înscrii pe https://dancecontest.ro/. 
 
DANCESTAR OF TRANSILVANIA International Dance Contest, aflat la ediția I,  oferă şansa tuturor dansatorilor de a se face remarcaţi la nivel internațional si național, punând accent pe tehnica, creativitate, originalitatea ideilor, dezvoltarea şi evidenţierea talentelor.
 
Clase de performanță:
Nivel PERFORMANTA - școli de dans, private si de stat – (9 + ore/ pe saptamana)
Nivel INTERMEDIAR - 4- 8 ore/ pe săptămână
Nivel INITIERE – 1-3 ore/ pe săptămână
 
SECȚIUNI DE DANS
BALET
DANS CONTEMPORAN
FANTEZIE COREGRAFICĂ 
DANS ETNIC / STILIZAT LATINO SHOW
AEROBIC DANCE 
ACRO DANCE 
OPEN DANCE
STREET DANCE 
GIMNASTICA 
KPOP
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5