Cepari: Accident cu două victime: un pieton rănit şi un şofer încarcerat

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit două victime, dintre care una este pieton, iar cea de-a doua victimă este șoferul autoturismului care este încarcerată, ambele victime sunt constiente și cooperante. Se lucrează pentru extragerea șoferului din autoturism.
"Șoferul a fost extras de către echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale, acesta prezenta multiple fracturi și TCC, pietonul prezintă TCC și fracturi la membrele superioare. Ambele victime sunt transportate la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale" transmite ISU.
Poliţia vine cu detalii: " În localitatea Cepari, pe direcția de mers spre Tarpiu, un bărbat, de 42 de ani, din Cepari, in timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie, de 73 de ani, din aceeași localitate, care circula pe marginea drumului, pe acostament; după impact, autoturismul a ieșit in afara partii carosabile, oprindu-se intr-un capăt de pod, din stanga directiei sale de mers. In urma accidentului și șoferul a fost rănit. Cei doi nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, urmând a le fi recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei".
In continuare, polițiștii rutieri din Nasaud efectuează cercetări pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5