Cetăţean german, cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat

Poliţiştii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale. În fapt, „un tânăr în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza oraşului Năsăud, nu s-a asigurat în mod corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, prin schimbarea benzii de circulaţie spre dreapta, astfel că a colizionat o altă autoutilitară, condusă regulamentar de către un cetăţean german, în vârstă de 48 de ani”. Potrivit Poliţiei, în urma verificărilor, a rezultat faptul că autoutilitara condusă de către bărbatul de 48 ani era neînmatriculată.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pe numele acestuia, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
***
De altfel, alţi trei bistriţeni sunt cercetaţi pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cauză sunt un tânăr de 21 de ani, din Năsăud, şi un bărbat de 42 ani din Şieu, prinşi conducând autoturisme având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. La categoria „fără permis” este un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Zagra, depistat de poliţiştii din Beclean pe DN 17.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5