Christmas Show la Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare"

prof.Claudia Feldrihan

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei este pentru fiecare dintre noi legată de imaginea lui Moș Crăciun și a bradului împodobit cu speranțe și vise ...imagine pe care Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare" din Bistrița a reușit să o creeze pentru elevii săi, în intervalul 16-18 decembrie, printr-o serie de activități denumite generic "Christmas Show".

Astfel, în Sala festivă a instituției, show-ul a debutat sub bagheta magică a prezentatoarei Judith Marcu (cls. a VI-a A) ce a captat atenția publicului cu un program artistic prezentat în limbile engleză, germană și franceză de către elevii claselor a V-a A și B, a VI-a A, C și D, a VII-a și a VIII-a B, coordonați de membrii Catedrei de Limbi Moderne.

Debutậnd cu sceneta compusă de eleva  Miruna Istrate (cls.a V-a A) în limba engleză, show-ul a continuat cu o serie de  cậntece, interpretate la chitară electrică de către elevul Cristian Părăscan  (cls.a V-a B), în duet -elevele Adelina Abrudean și Maria Matean  (cls.a VI- a  A) sau în variantă corală, dansuri, momente de creație în care s-au realizat acrostihuri  etc. 

Tot acestui moment i s-a subordonat și lansarea  numărului 7 al revistei școlii, "Jurnal de școlar", activitate condusă de prof. Gabriela Moisil, elevii prezentậndu-și cu entuziasm materialele realizate, beneficiind astfel  de aprecierea părinților, a cadrelor didactice prezente, a colegilor și, nu în ultimul rậnd, a invitatului special, mama unei fostei eleve excepționale a acestei școli, Kuji Elena.

Ultima activitate, dar  cea mai  îndragită de către elevi, a fost împodobirea bradului tradițional și așteptarea lui Moș Crăciun care și-a făcut  în sfậrșit apariția "ajutat" de spiridușii săi, Comitetul de părinți al instituției, reprezentat de Ioan Olari şi echipa managerială (dir.prof. Lucica Iacob, dir.adj. prof. Ioan Ilieș și consilierul educativ prof.  Corina Moldovan). 

Dedicate în primul rậnd elevilor, activitățile subordonate "Christmas Show "-ului au devenit deja  o amintire care le va permite acestora să regăsească oricậnd în adậncul sufletului un moment  din farmecul vậrstei, moment care a fost trăit cu emoție, speranță și pasiune la Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare", şcoală care urează tuturor Sărbători binecuvậntate alături de cei dragi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5