Cinci cazuri noi, din 231 persoane testate! Peste 800 de persoane s-au vindecat!

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, sunt 983 cazuri confirmate de CoVid-19, cu cinci în plus faţă de marţi. În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 231 teste din care 174 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, nicio persoană nu a fost reconfirmată pozitiv. Cu 3.43 cazuri de îmbolnăvire la ia de locuitori, calculată de la primul caz, pentru toată perioada, din martie încoace, suntem pe locull 14 la nivel naţional. 

De la începutul pandemiei, sunt 75 decese şi  813 persoane vindecate.

În judeţ, mai avem 65 persoane izolate şi 325 persoane în carantină.


***

• Până în prezent, 53 cadre medicale (18 medici, 35 asistenți) și 19 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 64 au fost vindecate.

• Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și o persoană angajată a Serviciului de Ambulanță Județean. Aceasta a fost vindecată.

• Patru persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.

• 80 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 31 au fost declarate vindecate.

• Nouă persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Șapte dintre acestea au fost declarate vindecate.

• O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.

• O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

•14 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Nouă dintre acestea au fost declarate vindecate.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Una a fost declarată vindecată.

 

 

Comentarii

12/08/20 13:43
anonim

Foarte multa lume se informeaza pe telefon despre numarul imbolnavirilor.
Rugam toata presa din judetul nostru sa realizeze articole prin care ca educe si sa deschida ochii oamenilor despre importanta respectarii regulilor indicate pentru covid.
Daca se vor reduce numarul imbolnavirilor in judet scoala va putea incepe in conditii normale si bistritenii trebuie sa constientizeze asta.
Copiii nostri sunt viitorul si viata noastra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5