Claudiu Iuşan, la Gala Ariilor Protejate din România

În perioada 12-15 octombrie, Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei (Rezervaţie a Biosferei) participă la evenimentul intitulat “Gala Ariilor Protejate din România” ce a ajuns la ediţia a doua, organizat la Tismana alături de alţi 130 de reprezentanţi ai ariilor natural protejate din ţară (administratori de parcuri naţionale şi natural, custozi), Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Regia Naţională a Pădurilor RNP ROMSILVA etc.

Gala Ariilor Protejate din România este un prilej de schimb de bune practici între administratorii şi custozii de parcuri naţionale şi naturale, situri Natura 2000, rezervaţii naturale, prcum şi un mijloc de promovare a rezultatelor din proiectele implementate şi stabilire a unor obiective comune în domeniul recontsrucţiei ecologice, restaurării habitatelor degradate, dezvoltarea de parteneriate.

Ediţia din acest an coincide cu Festivalul Castanului (ediţia a IV-a) ce se desfăşoară la Tismana şi cu simpozionul de disemnare a rezultatelor din proiectul „Managementul conservativ al habitatelor 4070⃰ şi 8260 în ROSCI0129 Nordul Gorjului de Vest”, ce a urmărit restaurarea habitatelor de jneapăn şi castan comestibil, implementat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, Camera de Comerţ şi Industrie România şi Janponia, Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice Braşov.

Biolog dr. Claudiu Iuşan

Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei

         

Comentarii

16/10/16 13:39
CAMILA PEDRO

Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5