Clubul Copiilor Beclean a început noul an şcolar

Clubul Copiilor Beclean și-a deschis oficial porțile pentru noul an școlar al educației non-formale. 

Zeci de copii însoțiți de părinți, bunici, unchi sau mătuși au participat la ceremonia de deschidere organizată la sediul Clubului, în sala de spectacole. Copiii au pregătit câteva numere artistice, spre bucuria celor prezenți în sală. 

Oferta educaţională de anul acesta şi mediatizarea de pe reţelele de socializare şi din presa scrisă i-au atras şi pe foarte mulţi copii din zonele limitrofe Becleanului, dornici să se iniţieze în arta dansului, a cântului, a fotografiei, a sporturilor, a karting-ului,  a picturii sau a teatrului, să-şi depăşească emoţiile, să trăiască experienţe inedite în provocările pregătite de cadrele didactice.

Clubul Copiilor este instituţia de învăţământ în care se desfăşoară activităţi instructive-educative specifice, în afara cursurilor şcolare, prin care se aprofundează şi se completează cunoştiintele. Cercurile tehnice dezvoltă aptitudini potrivit vocaţiei şi opţiunilor copiilor. Se organizează petrecerea timpului liber prin  programe educative.

       La activităţi pot participa la libera alegere copii preşcolari şi şcolari, elevi din ciclul primar, gimnazial şi liceal, iar activităţile sunt gratuite.

Oferta educativă constă în :   

  • Cercuri artistice; 
  • Cercuri tehnice; 
  • Cercuri ştiinţifice;
  • Cercuri sportive.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5