Clubul Copiilor Beclean, noi perspective

Clubul Copiilor Beclean, are din această toamnă o nouă conducere. Astfel această instituţie şcolară este condusă din această de doamna prof. Carmen Deiac, care într-o recentă întâlnire ne înmânează invitaţia cu rugămintea s-o facem publică şi în care se spune: „Avem plăcerea să vă invităm în data de 1 octombrie 2012,ora 17, la deschiderea festivă a activităţilor Clubului Copiilor Beclean. Vă aşteptăm cu drag, Director, prof. Carmen Deiac”. Cu această ocazie am aflat că activitatea clubului este organizată în trei cercuri mari: Artstice, Tehnice, şi Sportive.
Vom avea următoarele cercuri: Cercul de teatru, creaţie literară, jurnalism,cerc condus de prof.Mihaela Haitonic; Cercul de orchestră populară, taraf, vioară, pian, canto popular, condus de prof. Onorel Chişu; Cercul de dans popular, dans modern, condus de prof. Reghina Poenar; Foto, cerc condus de prof. Ioan Deiac; Cercul de informatică, tehnoredactare, pagini Web, comdus de prof.Adriana Mihon; Cercul de construcţii electronice , cerc condus de prof.Radu Mureşan; Cercul de Karturi şi educaţie rutieră,condus de prof.Valer Haitonic; Cercul de tenis de masă, condus de prof. Radu Mureşan; Cercul GO, condus de prof. Ioan Deiac; Cercul de Gimnastică, cerc condus de prof. Reghina Poenar.
Nu uitaţi, pe data de 1 octombrie sunteţi invitaţi cu toţii la deschiderea festivă a Clubului Copiilor Beclean şi să sprijiniţi înscrierea copiilor la cercurile enumerate mai sus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5