Clubul Filatelic Bisnumphila al Cercului Militar Bistriţa la un deceniu de existenţă

Rep.: - Stăm de vorbă cu dl. jurnalist Mihai Lucian Valea, fondatorul şi coordonatorul clubului filatelic. D-le Valea, cum v-aţi propus să aniversaţi împlinirea a 10 ani de longevivă existenţă?
M.L.Valea: Prin muncă! Pare un răspuns de lemn, dar nu este. Într-un deceniu de existenţă, Clubul „Bisnumphila” a desfăşurat peste 300 de expoziţii de filatelie numismatică şi artă plastică în sala „G. Coşbuc” de la Cercul Militar Bistriţa. De asemenea, în colaborare cu Asociaţia Culturală „Poşta Năsăudeană” a desfăşurat peste 100 de activităţi expoziţionistice, mese rotunde, simpozioane, conferinţe, dezbateri atât la Cercul Militar Bistriţa, cât şi la „Casa Şotropa” din Năsăud.
Rep.: - În acest an aniversar ce proiecte are Clubul Filatelic „Bisnumphila”?
M.L.Valea: Am sărbătorit ziua de naştere a Sfântului Tricolor Românesc, în 24 februarie, la Muzeul Grăniceresc Năsăud, a X-a ediţie!
Vom aniversa, la Cercul Militar Bistriţa, 140 de ani de independenţă, dar şi Ziua Europei în 8-12 mai, printr-o amplă manifestare culturală: expoziţii, simpozioane, sesiuni de comunicări.
Rep.: - Colaboraţi şi cu alte entităţi similare?
M.L.Valea: Numai şi numai cu Asociaţia Culturală „Poşta Năsăudeană”! Avem în acest an şase activităţi culturale de mare amploare pe care vrem să le desfăşurăm la nivele calitative superioare. De asemenea, voi avea şi o lansare de carte care va fi surpriză!
Rep.: -Precizăm că Lucian Valea a fost distins cu Diplomă în rang de medalie de argint la sărbătorirea a 825 de ani de atestare a Sibiului. Vă dorim împliniri şi succese. La mulţi şi fructuoşi ani Clubului Filatelic „Bisnumphila” al Cercului Militar Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5