COD ROȘU în judeţ! ISU: Rugăm cetățenii să ia măsuri de adăpostire și protecție!

Update: Pompierii militari intervin cu motopompe pentru evacuarea apei din localitatea Maieru , Valea Caselor ( 6 gospodarii) si pe raza localității Anies. Informează CJSU BN
Măgura Ilvei: 15 gospodarii izolate din punctul de vedere al accesului din cauza debitul crescut de raul Ilva. Accesul în zona pentru eventualele urgente medicale este posibil pe podul feroviar, traseu pediatru câteva sute de metri.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență intervine cu două buldoexcavatoare pentru decolmatarea podului infundat. Intervenția este în dinamica.
La fața locului se afla prefectul județului Bistrita-Nasaud, domnul Teofil Cioarba, în calitate de președinte CJSU BN și inspectorul șef ISU Bistrița Năsăud, col. Suciu Tudor Mihai pentru gestionarea situației și alocarea resurselor pentru sprijinirea cetățenilor, in funcție de evoluția situației operative.
Informează CJSU BN
....
Avertizare hidrologică COD ROȘU de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Someșul Mare – bazin amonte S.H. Rodna, Ilva (afluent al râului Someșul Mare), judeţul Bistrița-Năsăud. CODUL ROȘU este valabil pana in data de 02.12.2012, ora 08:00. DSU - IGSU.
Rugăm cetățenii să ia măsuri de adăpostire și protecție!

A fost emis mesaj RO-alert prin care populația din zona afectată de fenomenele meteo extreme a fost informată de acestea.

Mai multe informații despre modul de comportare pot fi găsite pe platforma:

https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5