Colonelul Iacob Fătu, la final de carieră în Jandarmeria bistriţeană!

Colonelul Fătu Iacob, cel care a îndeplinit funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, a ajuns la momentul pensionării şi anume trecerea în rezervă.

           "Joi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă care s-a desfăşurat în prezenţa cadrelor inspectoratului.

          Ofiţer cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonel Iacob Fătu s-a pensionat după 33 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice. În prezenţa cadrelor, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, col. Furnea Florin, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a celui care a slujit Jandarmeria şi cetăţenii vreme de 33 de ani. Colonel Fătu Iacob a ocupat funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef timp de 3 ani, după ce timp de 8 ani în care a ocupat funcţia de şef Serviciu Ordine şi Siguranţă Publică.

            Prin intermediul domnului inspector şef col. Furnea Florin, jandarmii bistriţeni i-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului", transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, prin intermediul unui comunicat de presă.

***  

Redacţia Răsunetul îi mulţumeşte col. Iacob Fătu pentru colaborare, îi urează sănătate, împliniri, o pensie lungă şi activă. 

Comentarii

29/10/16 10:32
Balan Marius- P...

VIATA LUNGA si frumoasa. LA MULTI ANI !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5