Democrat-liberalele din Bistriţa sprijină femeile nevoiaşe

Comunitatea şi femeia

Organizaţia de Femei a PDL Bistriţa, condusă de Adina Arjoca, a demarat o campanie ce îşi propune să vină în sprijinul femeilor fără posibilităţi financiare, femei cu venituri modeste sau care nu au un venit constant.

Sub genericul „Comunitatea şi Femeia”, femeile democrat-liberale îşi propun un program de dezbateri, la care sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi, acest program urmând a definitiva proiectul cadru al unei iniţiative legislative , ce va fi prezentată în Parlamentul României de parlamentarii PDL de Bistriţa-Năsăud.

Iniţiativa formulată de femeile democrat liberale bistriţene vine pe fondul problemelor cu care se confruntă societatea românească contemporană şi analizează condiţia femeii fără venituri, din mediul urban sau rural, supusă adeseori violenţelor fizice şi morale, care este in căutarea unui mod decent de a-şi câştiga traiul.

„În acest context, raportându-ne la faptul că există serioase lacune legislative privind protecţia femeii in România , discriminările ca şi lipsa unui sistem social concret de sprijin fac ca abuzurile asupra femeilor şi în special asupra celor casnice, fără un loc de muncă şi fără un venit constant şi decent să devină un fenomen des întâlnit in România zilelor noastre. De aceea, democrat liberalele bistriţene cred în iniţiativa lor şi cred în capacitatea de mobilizare a femeilor pentru a îmbunătăţi statutul femeii în societatea contemporană, aportul lor fiind absolut necesar ca un prim pas pentru schimbare”, ne-a precizat Adina Arjoca, preşedinte Organizaţia de Femei a PDL Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5