Concurs de debut Max Blecher — Herg Benet, ediţia a II-a

Casa de Editură Max Blecher (www.maxblecher.ro) şi Editura Herg Benet (www.hergbenet.ro) organizează ediţia a II-a a concursului de debut, al cărei scop este descoperirea şi publicarea unor autori valoroşi încă nedebutaţi în volum. Un concurs deschis poeţilor şi prozatorilor pregătiţi să propună publicului cărţi puternice şi originale pe care cele două edituri le vor publica şi promova în maniera în care au făcut-o cu volumele câştigătoare ale primei ediţii.
Concursul va avea două secţiuni: Poezie şi Proză. Condiţia principală este ca participantul să nu fi debutat până acum în volum. Nu există limită de vârstă pentru înscriere. Premiul constă în publicarea a două manuscrise câştigătoare, astfel: la Casa de editură Max Blecher va apărea volumul de poezie, iar la Editura Herg Benet volumul de proză care au întrunit cele mai mari punctaje în urma jurizării. Adresa de e-mail la care vor fi trimise manuscrisele este [email protected]. Data limită până la care pot fi înscrise manuscrisele în concurs este 15 septembrie 2012. Juriul concursului de debut pentru poezie este alcătuit din: Svetlana Cârstean, Claudiu Komartin, Iulia Militaru, Răzvan Ţupa şi Radu Vancu. Juriul concursului de debut pentru proză este compus din: Dan Coman, Cristina Nemerovschi, Felix Nicolau, Octavian Soviany şi Alexandru Voicescu. Cele două cărţi vor fi lansate şi promovate în cadrul târgului de carte Gaudeamus 2012.

Comentarii

14/09/12 18:07
Buica Monica Elena

Cuvintele pot fi lipsite de diacritice? Am descoperit acest concurs abia astazi si m-ar interesa sa aflu un raspuns. Va multumesc anticipat!

14/09/12 18:07
Buica Monica Elena

Cuvintele pot fi lipsite de diacritice? Am descoperit acest concurs abia astazi si m-ar interesa sa aflu un raspuns. Va multumesc anticipat!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5