ASIROM LANSEAZA RCA-UL DE VARA IN RITM DE PREMII

“Conduci sigur, asculti si castigi cu RCA ASIROM VIG”.

Ca in fiecare an, ASIROM Vienna Insurance Group a demarat, in aceasta perioada, campania RCA de vara. ASIROM VIG vine inca odata in intampinarea clientilor si a nevoilor lor, promovand, pe parcursul intregii luni iulie 2009, siguranta rutiera prin oferirea, in toate punctele de vanzare din tara, a unei serii de beneficii in plus pe langa polita de asigurare auto obligatorie RCA.

Persoanele fizice care isi incheie in perioada campaniei polita RCA la ASIROM VIG pot participa la concursul interactiv “Conduci sigur, asculti Europa FM si castigi cu RCA ASIROM VIG”, care ofera , pe parcursul intregii luni iulie, trei premii zilnice de cate 1.000 Ron net, cash. Valoarea totala a acestor premii este astfel de aproximativ 69.000 Ron.

Concursul ASIROM VIG- EUROPA FM continua pana la 31 iulie 2009, oricine incheie asigurarea RCA la Asirom VIG poate castiga unul dintre premii.

In Bistrita –Nasaud sunt deja doi castigatori, domnul Huzmezan Marius-Daniel, din Simnihaiul de Campie si domnul Singeorzan Lazar-Onisim, din Bistrita ,fiecare castigand cate 1.000 Ron net.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa vizitati site-ul www.asirom.ro si sa ascultati radio Europa FM.

Asigurarea Romaneasca ASIROM VIG este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora securitatea si confortul de care au nevoie si evoluand odata cu piata romaneasca. Peste 3 milioane de romani au incredere in ASIROM VIG.

ASIROM VIG nu ofera doar produse si servicii de asigurare, fiind in primul rand o companie care furnizeaza solutii viabile la nevoile si necesitatile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei. Este unul din cele mai importante motive pentru care ASIROM VIG este asiguratorul preferat al romanilor.

Din 2007, ASIROM VIG este membra a Vienna Insurance Group. Concernul cotat la bursa Vienna Insurance Group este unul dintre grupurile de asigurari de frunte din CEE si are sediul in Viena. In afara pietei de baza din Austria, Vienna Insurance Group este activ prin participtii la societati de asigurare si holdinguri de asigurare, in 23 de tari apartinand regiunii Europei Centrale si de Est.

ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP- PRIETENUL STATORNIC AL ROMANILOR!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5