Conferinta "Kabbala, o cale de evolutie spirituala" sustinuta de RAUL PETRISOR

Rotary Club Bistrita-Nosa va invita

la Conferinta "Kabbala, o cale de evolutie spirituala"

sustinuta de RAUL PETRISOR

la Sinagoga din Bistrita,

JOI 26 ianuarie 2012, ora 18,00

Conferinta prilejuieste lansarea de carte "Kabbala, Teorie si Practica"

(autor Raul Petrisor)

Intrarea este libera!

Petrisor Raul (n.20 ianuarie 1976, România) este absolvent al facultăţii de Construcţii de Maşini din cadrul Universitaţii Tehnice Cluj Napoca.

Nascut si educat in Romania, Raul combina intr-un mod unic ingineria cu spiritualitatea. In timp ce isi obtinea diploma in Mecatronica si Roboti Industriali de la Facultatea Tehnica din Cluj-Napoca, incepe sa studieze stiintele spirituale prin intermediul Societatii Romane de Radiestezie. Implicandu-se in mod activ in activitatiile societatii devine lector si vicepresedinte al filialei din Cluj Napoca. De-atunci a ajuns sa fie autorizat in predarea a peste 15 sisteme de vindecare, incluzand Usui Reiki Shiki Ryoho, Karuna Reiki, Usui Tibetan Reiki, Multidimensional Shamballa Reiki, Sacred Path Reiki si Sistemul de Vindecare Atlantis.

Prin pelegrinarile in Statele Unite ale Americii, Europa şi Siberia, Raul a pus bazele Scolii Luminii Interioare (Scoala Misterelor din Romania) şi a Centrului International de Reiki, oferind cunoaştere şi invataturi spirituale autentice pentru şi in folosul evolutei Umanitatii. Unul dintre scopurile importante ale acestei şcoli este oferirea şi transmiterea tehnicilor pentru evolutia spirituala pentru ai ajuta pe cei interesati in auto-cunoaştere şi auto-intelegere. Oferind o cale spirituala prin auto-purificare si auto-transformare la toate nivelele constiente si subconstiente pentru activarea darurilor Divine si marirea potentelor in folosul Luminii, Divinitatii si ajutorul Umanitaii.

Fiind intr-o permananta cautare de metode si procedee de dezvoltare si auto-deparsire a limitariilor si potentelor, a inceput studiul in cadrul Celei de-a 7-a Scoala a Misterelor, devenind Maestru de Ritualuri si Ceremonii, Kabbalist, Shamanist si Alchimist. Trecand prin initieriile oferite devine Adept, Profesor si Ghid in Marea Fraternitatea a Luminii Albe dedicandu-si viata voii Divine si pentru manifestrea Luminii oferindu-si serviciile si ajutorul ca si Vindecator, Shamanist, Kaballist si Profesor in cadrul Ierarhiei Spirituale a Luminii.

Raul este un profesor talentat si ii face placere sa lucreze cu oamenii, ajutandu-i sa isi decopere si activeze calitatiile, darurile spirituale, sa manifeste si mareasca potentele spirituale, pentru a gasi pacea, intelepciunea si cunoastrea necesara pentru indepinirea contractele divine

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5