Conferință medicală de cardiologie, la Bistriţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. ec. Gabriel Lazany, au participat ca invitaţi la Conferința medicală de cardiologie care a avut loc la Bistriţa, la Hotelul Metropolis.
"Cele mai importante probleme medicale, care apar în practica de zi cu zi, în rândul pacienților, sindromul coronarian acut și insuficiență cardiacă, au fost dezbătute de medicii primari și specialiști în cardiologie. Felicitări domnului prof. dr. Benedek Imre, medic primar cardiologie și medicină internă, doamnei prof. dr. Benedek Theodora, medic primar cardiologie și medicină internă, domnului Hărăguș Mihai-Alexandru, medic primar cardiolog, domnului dr. Marius Orzan, medic specialist cardiologie, pentru implicarea din cadrul conferinței și tuturor medicilor cardiologi care prin practicarea actului medical, dați șansa la viață, celor care vă trec pragul.
Conferința realizată de Clinica de Cardiologie din Târgu Mureș, în colaborare cu Policlinica MedTotal, Sanofi și AstraZeneca a vizat promovarea și dezbaterea actualităților în managementul infarctului miocardic acut, managementul modern al insuficienței cardiace, evaluarea imagistică modernă a pacienților cardiovasculari și recuperarea după sindromul coronarian", a transmis preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

Comentarii

23/03/23 11:14

Conferințele medicale de acest fel pot oferi o oportunitate valoroasă pentru medici să împărtășească informații și să învețe unii de la alții, ceea ce poate duce la dezvoltarea unor practici mai bune și la îmbunătățirea calității îngrijirii medicale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5