Confiscari de mărfuri

In ultimele zile, echipaje mobile din cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Bistrita - Nasaud aflate in exercitarea atributiilor de serviciu in aria de competenta, au desfasurat mai multe misiuni de supraveghere si control produse accizabile.

Astfel, in cadrul unui control inopinat efectuat la magazinul unei societati comerciale cu sediul in Bistrita, inspectorii vamali au descoperit 1.020 pachete de tigari de diferite marci, netimbrate, 27 kg cafea si 44 litri alcool rafinat, marfuri cu o valoare totala de 7.400 lei pentru care nu s-a putut face dovada provenientei si a platii accizei.

De asemenea, in cadrul unei alte actiuni, desfasurata in piata agroalimentara din localitatea Nasaud, inspectorii vamali au descoperit abandonate 60 pachete de tigari de diferite marci, cu timbre Ucraina si cu o valoare de piata de aproximativ 260 lei.

Marfurile au fost retinute in vederea confiscarii si inspectorii vamali au aplicat amenzi contraventionale in valoare de 20.000 lei, potrivit reglementarilor vamale si fiscale in vigoare.

Compartimentul Informare Publica - DRAOV Cluj

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5