Consiliul Judeţean suspendă evenimentul de decernare a titlurilor de Cetățean de onoare al judeţului Bistriţa-Năsăud

În contextul pandemiei de CoVid-19, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud suspendă organizarea și decernarea titlurilor de „Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud”.

Ne dorim ca acest eveniment important pentru județul nostru, să nu fie umbrit de efectele dramatice ale pandemiei și să se poată organiza în condiții care să nu pună în pericol sănătatea oamenilor, transmite Mihaela Ivan, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Comentarii

27/11/20 09:52
Gavrilă N. Moldovan

Foarte bine. În ultimii ani s-au dat la titluri într-o veselie. A devenit o bagatelă și o treabă siropoasă. Ce-i prea mult nu-i sănătos.Acolo când apare un scriitor de valoare, nu documentariști, arhiviști... vorba domnului Ioan Mititean, noi suntem niște magazioneri... Un lider politic, alias Boc sau Băsescu, cu „sânge în instalație” care au curajul să taie pensiile speciale, se reducă Parlamentul, birocrații, să facă disciplină și ordine în țară. Să contracareze în învățământ, „Reforma Ambraburica”. Până atunci, noi între noi, ne punem medalii și ne declarăm eroi.Fâs!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5