Contestarea alegerilor din Salva şi Prundu Bârgăului, la judecata BEC

Democrat-liberalii bistriţeni au contestat rezultatul alagerilor de la Salva şi de la Prundu Bârgăului, întâmpinările formulate fiind redirecţionate de către Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud către Biroul Electoral Central.
La Salva, PDL reclamă fraudă electorală, în timp ce la Prundu Bârgăului, democrat-libralii susţin că USL, prin PSD şi PNL, ar fi obţinut mai puţine voturi pentru lista de consilieri locali decât s-a constatat în procesele verbale. În ambele situaţii, contestaţiile au fost înregistrate după semnarea proceselor-verbale la secţiile de votare.
Cele două sesizări ar putea intra astăzi pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Electoral Central.
La Salva, funcţia d eprimar a fost câştigată de Gheorghe Onul, în timp ce la Prundu Bârgăului, câştig de cauză a avut Doru Crişan. În CL Salva sunt cinci aleşi ai PDL, cinci ai PSD şi unul de la PRM. La Prundu Bârgăului, PDL are cinci aleşi locali, PNL – 5, PSD 3, iar PP-DD – 2.

Comentarii

13/06/12 13:57
anonim

Sa se renumere voturile si sa se verifice listele,e cam batator la ochi cum de a iesit din nou Onu la Salva din moment ce majoritatea locuitorilor nu sunt multumiti ca a castigat el,cine l-a votat?pt ca acesti oameni cu siguranta nu l-au votat.Oamenii vor o schimbare.

13/06/12 18:50
Vizitator,

Asistam de ceva ani la o evidenta mineriada mediatica si politica, cam de cand Basescu i-a deranjat teribil de rau pe tovarasii penelisti cu corectitudinea sa, refuzand sa primeasca biletele galben-penale de la Tariceanu, prin care fostul premier cerea interventii in justitie, favorabile stapanului sau de atunci, Patriciu. Mineriada pe toate palierele. Basescu a deranjat cumplit de tare hidra mafiota transpartinica, si repet transpartinica, iar rezultatele le vedem prin isteria antiBasescu, umflata sistematic de aparatul propagandistic al Haznalelor lui Felix si ale lui SOV, si de gargara abjecta a unor Victor Ponta si Crin Antonescu. Tehnica este una bolsevica, securistica. Si aplicata de experti in aceste tehnici de manipulare. Unii dintre acestia, cei care in fapt conduc operatiunea, au ceva origini dinspre est de Romania, acolo unde se afla centrul de comanda si control. Ponta si Antonescu sunt doar niste bieti executanti ai unor interese ce depasesc cadrul sigurantei nationale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5