Copil lovit de mașină la Anieş. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un copil a fost lovit de mașină în localitatea Anies. Echipajul B2 SAJ a preluat un copil în vârstă de 8 ani, conștient, care prezenta o fractura deschisa cu dislocarea la membrul inferior stâng, cu hemoragie, soc traumatic, soc hemoragic. A fost imobilizat, stabilizat, și s-a cerut intervenția elicopterului SMURD.
Update: Elicopterul lSMURD nu poate interveni la solicitare, iar copilul va fi transportat la UPU Pediatrie Bistrița cu ambulanta B2 SAJ, pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Update poliţie: Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier pe raza localității Anieș.
Un autoturism condus de o femeie de 24 de ani din Anieș a accidentat un minor de 9 ani din aceeași localitate, ce se deplasa pe partea carosabilă.
Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Minorul a fost transportat la spital pentru continuarea investigațiilor și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpa, urmând ca în cursul cercetărilor să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5