Cove, în costum de şieuan

“Nuntă cu surprize” la Bistriţa. Emisiunea care doreşte să arate ţării cele mai frumoase nunţi a poposit din nou în judeţul nostru. Sâmbătă, 17 martie, de la ora 20:30, Kanal D va prezenta nunta tinerilor Florin şi Marinela Simionca, derulată în luna noiembrie în prezenţa lui Cove. Astăzi, mirele a postat pe apgina de facebook secveţe de la pornitul alaiului de acasă, din timpul cununiei, de la Sebiş, de la focul pus în drum, dar şi de la petrecerea de la ICAR, unde 600 de invitaţi au fost părtaşi la mai multe surprize plăcute. Inclusiv apariţia lui Cove în cămaşă de pe Valea Şieului. Ce-i drept, cam sclipitoare, dar nu putem să spunem că nu i-a stat bine.
Vă mai amintim că Andreea Mantea şi Cove au mai fost prezenţi la nunţi în judeţ la noi, atât pe Valea Someşului, unde Andreaa păzea pălinca din cămară, cât şi pe Valea Şieului, unde Cove a rămas fără o roată la limuzină pe la Ruştior.
«Nuntă cu surprize» este un concurs inedit între cele mai frumoase nunţi din România, unde Andreea Mantea şi Gabriel Coveșeanu (Cove) sunt, alături de naşi, amfitrioni şi părtaşi în ale surprizelor pregătite mirilor.

Cuplurile care au trimis la redacţia Kanal D invitaţia de a participa la nunta lor şi care astfel s-au înscris în concursul «Nuntă cu surprize» vor fi vizitate la nuntă de cele două vedete Kanal D: Andreea Mantea şi Cove. Gazdele emisiunii au misiunea ca împreună cu naşii să pregătească surprize inedite pentru miri şi astfel nunta să fie nu numai un moment unic şi de neuitat pentru miri şi nuntaşi dar şi cea mai apreciată de publicul telespectator.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5