Craniu uman descoperit într-o pădure din Cormaia. Se pare că un bătrân de 89 ani şi-ar fi pus capăt zilelor

Polițiștii au fost sesizați marţi despre faptul că, într-o pădure din apropierea localității Cormaia, au fost descoperite un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de îmbrăcăminte.

„Din verificările efectuate la fața locului de către polițiștii de la investigații criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 89 de ani, din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai a.c.

În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5