Cristian Parasca (Finanţe BN): Încasările la buget sunt pe trend crescător în Bistriţa-Năsăud. În această lună, vom atinge suma de 130 milioane lei

          Şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, Cristian Parasca, a declarat, în cadrul Colegiului Prefectural,  că încasările la bugetul de stat sunt pe trend ascendent, la nivelul judeţului nostru, depăşind suma de 100 milioane lei.

          „Se tot discută despre nevoia de bani şi despre lipsa banilor mai mult şi este normal ca lipsa banilor să fie generată de lipsa încasărilor. Discutăm strict la nivelul judeţului nostru, în condiţiile în care în 2018, pentru prima oară în istoria judeţului, în luna decembrie am încasat 100 milioane lei, în anul 2019 am avut doar două luni în care nu am ajuns la 100 milioane lei, respectiv 99 milioane lei într-o lună şi 96 milioane lei într-o altă lună. În luna octombrie, pentru prima dată vom încasa aproximativ 130 milioane lei, trendul este crescător şi am ţinut să ştiţi acest lucru că nu sunt probleme la nivel de încasări. Mai departe, noi încasăm banii, este problema celor care îi împart şi-i gestionează”, a spus Cristian Parasca.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5