CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, învinsă categoric de CSM București 23-32 (12-20)

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost învinsă categoric de CSM București în Cupa României FAN Courier , scor 23-32 (12-20). CSM București a luat foarte în serios acest meci, pentru a avea șanse în continuare la un trofeu în acest sezon, astfel că Gloria a reușit să țină pasul - o diferența de doar două goluri - doar primele 12 minute ale primei reprize. Până la pauză, diferența a fost de opt goluri, astfel că publicul s-a resemnat, iar echipa a căzut și ea. În repriza a doua, Gloria a marcat o singură dată în primele 10 minute, și de 3 ori, în 18 minute. S-a ratat și de la 7 m, per total au fost circa 25 de aruncări ratate. CSM București a jucat pragmatic, a forțat atât cât a trebuit pentru a-și atinge obiectivul.

Au marcat: Jovana Kovacevic- 6 goluri, Bianca Bazaliu - 4, Ana Maria Iuganu - 3, Florina Chintoan - 3, Laura Moisă -2, Laura Pristavita - 2, Sonia Seraficeanu - 1, Nina Zulic - 1, Meike Schmelzer - 1.

La partidă, au asistat multipla campioană Gabriela Szabo - directorul general al Clubului Sportiv Municipal București, Oana Chirilă - fostă golgheteră a CSM Bistrița.
În campionat, miercuri, 18 mai, de la ora 18.00, Gloria joacă în deplasare cu Rapidul, meciul fiind transmis de TVR. Ultima partidă de acasă va fi în 26 mai, cu Râmnicu Vâlcea, iar în 29 mai se va pune punct campionatului, echipa noastră jucând în deplasare cu CSM Deva.

CS Gloria 2018 BN este pe locul 8, cu 35 puncte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5