CS Gloria 2018 a pierdut la un gol partida cu echipa Kisvarda Master Good SE din Ungaria

În prima partidă a turneului amical „Trofeul Minaur”, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a pierdut la o diferenţă de un gol, cu Kisvarda Master Good SE cu scorul de 27-28 ,după ce la pauză aveau un avantaj de două goluri.

Pentru Gloria 2018 au marcat Oana Țiplea (6), Nicoleta Dincă ( 5), Teodora Bloj (4), Daniela Rațiu (3), Laura Pristăvița (2), Almudena Rodriguez (2), Alice Ardean Elisei (2), Magdalena Paraschiv (1), Andreea Tetean (1), Szilvia Szabo (1).

Mâine, CS Gloria 2018 BN va întâlni, de la ora 18.00, echipa gazdă CS Minaur Baia Mare.

 ***

„Turneul de acolo este destul de puternic, cu formații care provin din campionate diferite. Kisvarda Master Good SE din Ungaria și-a propus foarte multe în sezonul următor și din câte știu au făcut 12 transferuri, printre care și internaționala României - Ana Maria Drăguţ. Evoluează în cel mai puternic campionat din lume la ora aceasta și își propun să prindă cupele europene. Mă bucur că întâlnim Kisvarda pentru că au un stil diferit față de noi. Iuventa Michalovce este o mai veche cunoștință de-a noastră care an de an câștigă campionatul în Slovacia și încearcă să ajungă de fiecare data în grupele Ligii Campionilor și echipa din Baia Mare - care își propune multe. Va fi un turneu util. Sper să ne întoarcem fără nici o accidentare”, declara, înainte de debutul turneului, Horatiu Paşca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5