CSM Bistriţa, locul III la nivel naţional, după premiile obţinute în probele olimpice în competiţiile internaţionale

Clubul Sportiv Municipal Bistriţa a reuşit o clasare excelentă pe unităţile sportive din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, la competiţiile internaţionale oficiale desfăşurate anul trecut. Astfel, în clasamentul probelor olimpice, din cele 37 unităţi sportive, CSM Bistriţa şi-a adjudecat locul III, fiind depăşit doar de CS Botoşani şi CSM Cluj-Napoca.

„Este un rezultat meritoriu, care dovedeşte că la Bistriţa avem antrenori şi sportivi de clasă. Trebuie să ţinem cont că la Bistriţa avem doar zece secţii pe ramură sportivă. Au punctat tenisul de masă, gimnastica, halterele, cred că şi atletismul”, ne-a declarat directorul executiv Adrian Moldovan.

În clasamentul probelor neolimpice, Bistriţa s-a clasat pe locul 12 din 37.

La Campionatele Naţionale de seniori, tineret, juniori I şi juniori II, la probele olimpice, CSM Bistriţa este pe poziţia a VII-a din 46 cluburi, numai la seniori câştigând şapte titluri de campion naţional, zece titluri de vicecampion şi şapte medalii de bronz, în timp ce la tineret a fost cucerită o medalie de aur şi trei de bronz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5