A BRIEF HISTORY: THE1A DEMENȚA CÂND CÂȘTIGĂ ESENTZA!

Cu un popas de primul loc la Cluj-Napoca, simpaticii roboţei din Beclean iau calea finalei campionatului național de robotică din capitală

Diana Forrai

Asta a însemnat regionala la care tocmai am participat! Totul a început cu trezirea dis-de-dimineata; apoi sosirea la competiție; mai apoi Judges Interview (care pentru echipa noastră a durat 45 de minute inloc de 20 de minute), iar in final relaționarea cu celelalte echipe participante. Ziua următoare a fost urmată de meciurile de calificare, având ca și driveri pe Cioban Vasile și Poenar David, iar Rusu Raluca coach. Am câștigat 3 meciuri din 6, iar in ultima zi am fost aleși de echipa KronBOT in alianța lor, castigand semifinalele și ajungând in finala unde am obținut Finalist Aliance 2nd Pick. La sfârșit, cel mai intens moment, odată ce echipa Esentza Revolution, la care suntem mentori, a câștigat Connect Award First Place, a fost când s-a anunțat cel mai prestigios premiu din concurs, și-anume Inspire Award First Place, câștigat de echipa ESENTZA ROBOTICS. Ne bucurăm foarte mult de reușită noastră, însă suntem conștienți ca pentru naționala trebuie sa ne pregătim mult mai intens pentru a câștiga ceea ce ne-am propus! Felicitări echipelor câștigătoare! Abia așteptam sa ne reîntâlnire la București!
"Această fază a competiției FTC a reprezentat pentru noi un punct de plecare, o rampă spre mulțimea de lucruri pe care urmează să le realizăm. Am cooperat mai mult, ne-am cunoscut mai bine unii pe ceilalți. Echipele participante ne-au arătat profesionalism demn, am reușit să legăm prietenii și să împărtășim idei legate de domeniul roboticii. Ne-am descurcat nesperat de bine, fiind prima noastră participare la această competiție, câștigând Conect Award, ceea ce ne-a arătat că nopțile nedormite nu au fost în zadar. Suntem încrezători și dorim ca și la etapa națională să obținem acest premiu", a mentionat echipa Esentza Revolution.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5