Culorile copilăriei la Beclean

În cadrul Şcolii Gimnaziale ,, Grigore Silaşi” Beclean s-a derulat recent prima activitate din cadrul proiectului național tip concurs de creație literară şi plastică ,, Culorile copilăriei”. Proiectul este aprobat de Inspectoratul Scolar Județean Bistrița - Năsăud cu aviz de principiu, fiind propus pentru CAEN 2013 și având parteneri din 31 de județe ale țării.
Implementarea proiectului vizează creşterea creativităţii elevilor implicaţi, stimularea potenţialului artistic al acestora, dar şi dezvoltarea interesului pentru lectură. Acest demers educativ este susținut atât de cadrele didactice din instituție, cât şi de comunitatea locală.
Provocarea este adresată copiilor din ciclul preprimar, primar şi gimnazial, iubitori de poveşti, care într- un interval de câteva luni vor avea de audiat, respectiv de citit basme din literatura română sau universală. De altfel, organizatorii consideră că derularea unui astfel de proiect este o modalitate prin care cei mici vor descoperi că lectura este, în fond, o călătorie spre propriul suflet. Momentan, activitatea proiectului este mediatizată pe site-ul şcolii www.scoalagrigoresilasi.ro sau pe blog-ulhttp://culorilecopilariei2013.blogspot.ro/.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5