Cumpără cadoul potrivit de la Târgul de Crăciun!

• Nu vor lipsi spectacole, vernisaje de expoziţii şi întâlniri cu Moşul

Bistriţenii sunt aşteptaţi la Târgul de Crăciun, găzduit în acest an în cortul expoziţional din zona centrală a municipiului. Timp de şapte zile, între orele 10-19, atmosfera va fi însufleţită de cete de colindători, expoziţii ale elevilor bistriţeni, dar şi de Moş Crăciun, care şi-a dat întâlnire vineri şi sâmbătă cu copiii.
Peste 30 de firme din judeţul nostru şi din ţară au dat curs invitaţiei organizatorilor, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, propunându-vă idei pentru cadouri de Crăciun de la confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie, cosmetice, bijuterii, decoraţiuni, până la appreciatele produse tradiţionale.
Nu rataţi obiectele de artă decorativă specifice sărbătorilor de iarnă, ceramica, împletiturile din nuiele, podoabele, dar nici produsele de cofetărie şi patiserie sau specialităţile din carne, scoase din “Cămara bunicii”.
Târgul de Crăciun se va extinde din data de 8 decembrie şi pe Pietonalul „Liviu Rebreanu”, când meşteri populari şi producători, invitaţi de municipalitate, vor anima centrul urbei. Tot atunci, vor fi aprinse şi luminile de Crăciun, astfel că o promenadă va fi un prilej numai bun de a pregăti din timp cadourile pentru cei dragi.
Joi, la deschiderea oficială a Târgului, vicepreşedintele CCI Bistriţa-Năsăud – Valer Ţicudean, subprefectul Ovidiu Frenţ şi administratorul judeţului – Florin Moldovan au punctat faptul că în această conjunctură economică nu foarte propice, IMM-urile au găsit resurse pentru strategiile de marketing, cum sunt şi aceste târguri, urându-le participanţilor “vânzări cât mai bune”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5